Formaat

 

Prijs

A5 20x15 cm

€ 55

A4 20x30 cm

€ 85

A3 30x40 cm

€ 120

*De prijzen zijn inclusief BTW.
 

Meerdere dieren op één vel papier is ook mogelijk. Hiervoor reken ik €25 per extra dier. 

Ik maak standaard een tekening op wit of gekleurd papier, maar een achtergrond is ook mogelijk. Voor een 'vlekkerige' achtergrond is dat €10 extra, en voor een heel gedetailleerde achtergrond €40 extra. 

Voordat ik begin met een portret vraag ik een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. De opdracht is bevestigd zodra de aanbetaling op de rekening is bijgeschreven. U ontvangt een e-mail om de gemaakte afspraak (papiergrootte, kleur, aantal dieren enz.) te bevestigen, om misverstanden te voorkomen. De levertijd is, afhankelijk van het aantal lopende opdrachten, ongeveer 4- 6 weken.

Als het portret voltooid is stuur ik u een foto ter goedkeuring. Als u tevreden bent kunt u de rest van het bedrag overmaken per bank of PayPal. Als de betaling is verwerkt wordt het portret stevig verpakt opgestuurd per aangetekende pakketpost.  De kosten hiervan bedragen € 8,45 en zijn voor uw rekening. Het pakket is dan verzekerd tegen verlies of beschadiging tot een bedrag van €500, en u kunt het volgen met een Track & Trace code.

U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier, via mijn e-mailadres: marijepencilarts@gmail.com of via Instagram: marijepencilarts