Formaat

 

Prijs

A5 20x15 cm

€ 55

A4 20x30 cm

€ 85

A3 30x40 cm

€ 120

*De prijzen zijn inclusief BTW.
 

Meerdere dieren op één vel papier is ook mogelijk. Hiervoor reken ik €25 per extra dier. 

Ik maak standaard een tekening op van het hoofd en een deel van de hals, op wit papier. Uiteraard kunt u altijd contact met mij opnemen als u andere wensen heeft m.b.t. bijvoorbeeld kleur of grootte van het papier. Ook behoort een portret van het hele dier tot de mogelijkheden.

Voordat ik begin met een portret vraag ik een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag. De opdracht is bevestigd zodra de aanbetaling op de rekening is bijgeschreven. U ontvangt een e-mail om de gemaakte afspraak (papiergrootte, aantal dieren enz.) te bevestigen, om misverstanden te voorkomen. De levertijd is, afhankelijk van het aantal lopende opdrachten, ongeveer 4- 6 weken.

Als het portret voltooid is stuur ik u een foto ter goedkeuring. Als u tevreden bent kunt u de rest van het bedrag overmaken per bank. Als de betaling is verwerkt wordt het portret stevig verpakt opgestuurd per aangetekende pakketpost.  De kosten hiervan bedragen € 8,60 en zijn voor uw rekening. Het pakket is dan verzekerd tegen verlies of beschadiging tot een bedrag van €500. Ook is het mogelijk het portret af te halen. Bij afhalen van het portret kan alleen contant worden betaald.

Als u niet tevreden bent met het resultaat hoeft u het resterende bedrag niet over te maken, en wordt het portret niet opgestuurd. De aanbetaling wordt dan wel gebruikt om de gemaakte kosten te vergoeden.

U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier.